s

Radiologie digitală - 3D - imagistică dentară

Program: de luni până vineri: 09.oo - 19.oo sâmbătă: 09.oo - 12.oo

s - Siguranţă şi performanţă maximă cu doze de radiaţii reduse cu până la 80%
s - Aparatură modernă, profesionalism şi seriozitate
s - Radiografii digitale imprimate laser pe film medical

s Noutăţile anului 2015 !

s Vara anului 2015 a adus, în laboratorul de radiologie dentară Dentalsav Oneşti, un aparat de ultimă generaţie CRANEX® 3D.
s Sistemul tridimensional de imagistică dentară CRANEX® 3D este unul de calitate superioară cu program integrat de panoramic digital şi cu program de imagistică dentară 3D Cone-Beam.
s Versatilitatea acestuia oferă utilizatorilor unul dintre cele mai dinamice sisteme de imagistică disponibil.
s Clinicile dentare beneficiază de imagistică 3D cu o acurateţe mare a informaţiilor şi a instrumentelor planului de tratament evidenţiind structuri anatomice detaliate cu reconstrucţii tridimensionale şi vizualizării transversale.
s CRANEX® 3D oferă capabilităţi excelente pentru un diagnostic de mare acurateţe şi un plan de tratament coerent şi comprehensiv chiar în clinica dumneavoastră.
s Descarcă de aici broşura de prezentare a aparatului CRANEX® 3D...

s Programul de panoramic digital

s Imaginile panoramice digitale sunt de neilocuit in diagnosticul corect datorita geometriei imaginii si a gamei versatile de programe.
s CRANEX® 3D include un program panoramic dedicat prin senzorul CMOS.

s CRANEX® 3D oferta clinicilor dentare oportunitatea de a realiza planuri de tratament si dignostice de mare acuratete.
s Imaginea 3D confera eficienta maxima pentru planificare in implantologie si in mica chirurgie cu o informatie corecta asupra structurii osoase, a fracturilor, a articulatiilor temporo-mandibulare si a anormalitatilor anatomice.
s Cu doua volume preselectabile de achizitie (61x41 mm sau 61x78 mm)si doua variante de rezolutie, CRANEX® 3D combina acurateatea diagnosticului cu imagistica rapida si doza scazuta de radiatii.


Prezentare generală Cranex 3D

Servicii oferite:

TOMOGRAFII COMPUTERIZATE 3D

RADIOGRAFII EXTRAORALE DIGITALE

RADIOGRAFII INTRAORALE DIGITALE

Important pentru pacienti

s Grija noastra este siguranta dumneavoastra, de aceea va sfatuim:

  1. Nu solicitati efectuarea de radiografii dentare, pentru simplu fapt ca aveti o durere dentara. Consultati mai intai un medic dentist, care va stabili necesitatea efectuarii radiografiei dentare. In acest sens, va anuntam ca nu efectuam radiografii decat persoanelor cu bilete de trimitere vizate si parafate de catre un medic dentist.
  2. Accesul in incinta camerei de expunere este exclusiv rezervat persoanei care urmeaza sa efectueze examenul radiologic. Persoanele care insotesc pacientii sunt rugate sa astepte in cadrul salii de asteptare.
  3. In situatia in care sunteti insarcinata, anuntati medicul dumneavoastra dentist, care va stabili oportunitatea efectuarii radiografiei dentare.
  4. Inainte de a solicita efectuarea unei radiografii va rugam sa aduceti la cunostinta personalului din cadrul laboratorului de radiologie orice informatie medicala care considerati ca este relevanta pentru examenul radiologic.
  5. Este bine sa va cunoasteti, inainte de a solicita efectuarea unei radiografii, greutatea si inaltimea.
  6. In timpul expunerii la raze x nu este indicat sa purtati obiecte metalice in zona capului si a gatului (cercei, piercing-uri, lantisoare). In acest sens va rugam sa inlaturati aceste obiecte inainte de a va adresa personalului nostru.
  7. Solicitati si pastrati bonul fiscal pana la momentul parasirii laboratorului de radiologie dentara.
  8. Atat in cadrul salii de asteptare cat si in sala de expunere nu aveti voie sa folositi telefonul mobil, sa intrati cu animale de companie si sa consumati bauturi alcoolice.
sus
telefon spital onesti0788 357 973locatie Locaţies
facebook